Restore Your Core® nyt ensimmäistä kertaa Suomessa! 

Restore Your Core® on yhdysvaltalaisen Lauren Ohayonin vuonna 2015 perustama jooga- ja pilatespohjainen, kattava kehon ja erityisesti keskivartalon toiminnallisuutta ja voimaa kehittävä harjoitteluohjelma, jonka suosio on viime vuonna kasvanut räjähdysmäisesti ympäri maailmaa.

Kenelle? 

RYC® on erityisesti suunniteltu naisille ja se ottaa huomioon synnytyksen jälkeiset kehon muutokset. 

Harjoittelu sopii kuitenkin kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. RYC® tarjoaa paljon niin 20 vuotta sitten synnyttäneille, vuosi sitten synnyttäneille kuin sellaisille jotka eivät ole synnyttäneet mutta haluavat oppia lisää turvallisesta liikkumisesta. 

RYC© sopii monenlaisille liikkujille. Jooga- ja pilatespohjainen RYC® on pehmeä ja turvallinen aloitus liikkumiseen vaikka ei olisi aiempaa liikuntataustaa, mutta tarjoaa uusia näkökulmia ja oivalluksia myös pitkään liikkuneIllekin. RYC® on tehty alun perin naisille edistämään synnytyksen jälkeistä kehon palautumista, ja se on ollut suuri apu myös ihmisille, jotka ovat kärsineet esimerkiksi seuraavista haasteista:

    • vatsalihasten erkauma
    • lantionpohjan lihasten toimintahäiriöt 
    • laskeumat
    • virtsankarkailu
    • toiminnalliset selkäkivut

Restore Your Core® sopii myös sinulle, joka:

- olet vasta palaamassa liikunnan pariin tai aloittamassa liikkumista

- haluat harrastaa liikuntaa, joka on turvallinen mikäli sinulla on esimerkiksi erkauma tai lantionpohjan toimintahäiriö

- haluat palata turvallisesti liikkumaan synnytyksen jälkeen

- sinulle, joka olet kiinnostunut ymmärtämään kehon toimintaa ja syitä sille miksi tietyt liikkeet, asennot ja linjaukset tukevat kehon hyvinvointia paremmin kuin toiset

- olet utelias oppimaan lisää kehostasi!

Paranna omaa arkeasi.

Restore Your Core®:n harjoitukset vahvistavat keskivartalon toiminnallista voimaa ja auttavat lisäämään lantionpohjan lihaksiston tasapainoa. Harjoittelussa otetaan huomioon keho kokonaisuutena päästä varpaisiin ja opetellaan tunnistamaan oman kehon liikkumisen tapoja ja parantamaan niitä.

Opitut tavat heijastuvat myös arkeen, kun uudenlaiset liikemallit muuttuvat osaksi jokapäiväistä liikettä - ei pelkästään treenin aikana.

Restore Your Core®:n tavoitteena on auttaa lisäämään kehotuntemustasi, jotta tunnistat sellaisia kehon liikemalleja ja strategioita, jotka eivät optimoi kehon toimintaa. RYC® on erinomainen synnyttäneille naisille, jotka haluavat vahvistaa kehoaan. Kymmenettuhannet ihmiset ovat löytäneet ohjelman pariin. RYC®-opettajakoulutuksen käyneitä opettajia toimii nykyään ympäri maailmaa esimerkiksi Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Intiassa, Iso-Britanniassa, Irlannissa ja monessa muussa maassa.

Ja nyt - ensimmäistä kertaa myös Suomessa.


Voit tutustua Restore Your Core®:en lisää englanninkielisiltä sivuilta täältä

Ydinarvoja ovat muun muassa nämä:¨

Sinä et ole rikki. Siksi sinua ei tarvitse "korjata". Keho muuttuu ja sopeutuu uudenlaisiin tilanteisiin, joustaa, mutta kehosi ei ole rikki. 

Litteä vatsa ei ole parempi vatsa. Toimintakyky on tärkeämpää, ja toimintakykyinen keho voi näyttää miltä tahansa.

Kuntoutuminen on matka, ei määränpää.
Tule mukaan!

Restore Your Core®-menetelmää toteutetaan kurssimuotoisesti ja yksilötapaamisten muodossa.

Kurssit

Restore Your Core®:a järjestetään 6-8 viikon mittaisina kursseina. Jokainen tapaaminen sisältää treenin, kehon linjausten tutkimista sekä kotiläksyn, joka tukee uusien toimintamallien viemistä omaan arkeen. 

Yksilötapaamiset

Yksilötapaamisen aikana tutkitaan tarkemmin kehon liikemalleja, linjauksia ja asentoja. Yksilötapaamisen aikana voimme syventyä tarkemmin yksilölliseen tilanteeseesi. Ota yhteyttä!